Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші враження від нового Audi S3 Sportback

Шалена популярність кроссоверів та позашляховиків значно зіпсувала статистику продажів автомобілів з іншим типом кузова, можливо саме тому вихід нового хетчбека С-класу від компанії Audi не призвів до ажіатажу на який сподівався німецький автовиробник. Втім саме зараз в Audi спробували вдруге привернути увагу клієнтів випустивши заряджену модифікацію хетчбека S3 Sportback. Головними конкурентами для Audi S3 Sportback на європейському ринку залишаються Mercedes-AMG A 35 та BMW M135i.

На відміну від естремальної моделі RS 3 нова S3 оснащена лише 4-циліндровим турбодвигуном об҆ ємом 2 літра, який розвиває 305 к.с. та 400 Нм крутного моменту. На ринок новачок надійде лише у вигляді п'ятидверного хетчбека у фірмовому спортпакеті S-Line. За офіційною інформацією, Audi S3 Sportback здатен прискорюватись з 0 до 100 км/год лише за 4,9 секунди, що можливе завдяки надшвидкому роботу S-tronic та системі повного приводу quattro. Хетчбек з таким потужним двигуном виявився напрочуд економним, і німці з натхненням розповідають що середня витрата пального не перевищить 7 літрів на кожні 100 км пробігу. Серед вдосконалень зарядженої моделі А3 окремо виділяються занижена на 15 мм підвіска, адаптивні демпфери, обробка чорним глянцем елементів кузова, 18-дюймові колісні диски, світлодіодні фари та задній спойлер.

В середині S3 помітно вирізняється від базового хетчбека. Перш за все помітні спортивні акценти у вигляді керма та сидінь з просунутою підтримкою. В обробці салона використана натуральна шкіра напа та алюмінієвий декор. Автомобіль оснащений віртуальним кокпітом на 12,3 дюйма та останьою версією системи MMI з збільшеним до 10,1 дюйма екраном. Також виробник додав можливість поєднання інформаційно-розважальної системи з програмним забезпеченням Apple CarPlay та Android Auto. Якість матеріалів які використані в інтер҆ єрі заслуговують на високі оцінки, але від попередника відмінності незначні.

Audi S3 Sportback має широкий перелік додаткового обладнання, але і базове дивує розкішю та комфортом. Стандартною стала система допомога при маневруванні та відстежування полоси для руху, парктронік, адаптивний круїз-контроль та клімат-контроль. На європейському ринку новачок коштуватиме від 45 тисяч євро, а продажі стартують вже цієї осені…

 

 

17.08.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші враження від нового Audi S3 Sportback

Політика конфіденційності